december 20, 2010

A sílécedet is ŐK gyártják...

Na nem Makoveczék, ez most egy kis elkalandozás, de nem túl messzire, sőt.

Itt a hószezon, a gyerekekkel kijárunk síelni. Mármint csak ők síelnek, ezért van időm nézelődni.
Az álorganikus álépítész ördög-űzés eléggé kiélesítette a szimatomat, szememet a szabadkőműves-illuminátus stb. okkult jelképekre, továbbá a szimbolikus "organikus" épületek megfejtési kísérletei során belebotlottam forrásokba, melyek bemutatják, milyen tömegesek az ilyen jelek  az autóipar márkajelei között.
A médiumok világában, a tudatmódosító iparban (filmek, zene, kiadók, stb) való széleskörű használatukról pedig már nem egy elemzést láttam.
A sípályán az első nap elején kibökte a szemem, hogy nincs ez másképp a sífelszerelés-gyártóknál sem!
Végülis nem meglepő, ez egy óriási iparág hatalmas pénzekkel, ilyen bizniszhez akárkiket nem engednek oda a "szabad piac" ( :-) ) világában, csak BEAVATOTTAKAT. Ráadásul a profi sport szponzorálása révén természetesen kapcsolódik a tudatmódosító (hülyítő, rabszolgák birkatömegét nevelő) iparághoz, ami az illuminátus globalista elit (mindent látó) szeme fénye.


Csak úgy villogtak a hóban a piaramisok, a körzők és derékszögű vonalzók, a mindent látó szemek és "G"-betűk, akadt Triskelion (Makovecz Vándoriskolája vezetőjének céglogója is, de a BDSM szado-mazochista lobbiszervezeté is...) és örvény (a Káosz jele). Lesznek itt ötágú csillagok is.



















Nincsenek megjegyzések: